TOTUL in tabara inclus si satisfactia unei vacante de neuitat, GARANTAT!

Anul acesta aveti de unde alege: distractie in fiecare locatie!

Pensiunea Petre este localizata in centrul statiunii Straja, intr-un minunat decor montan, facilitand accesul la telescaun, biserica, Crucea Eroilor, trasee de drumetie si discoteca. Se poate ajunge cu masina pana in fata pensiunii.

Pensiunea Petre dispune de urmatoarele facilitati: parcare, incalzire centrala, gratar, restaurant – bar. Capacitatea de cazare a pensiunii este de 50 de locuri, dispuse in camere foarte comfortabile de 2 si 4 locuri. Fiecare camera are in dotare propria baie cu dus, televizor si acces la internet.

Pensiunea Turist din Straja este situata la 50 m de telescaun si 10 m de partia Constantinescu. Capacitatea de cazare a pensiunii este de 36 de locuri, dispuse in 10 camere duble si 4 camere de 4 persoane. Fiecare camera are baie proprie, televizor si acces la internet. Pensiunea detine restaurant propriu, zona de gratar si terasa pentru diverse activitati in aer liber.

Vila Parang din masivul cu acelasi nume, se gaseste la o distanta de 15 km de orasul Petrosani, la cota 1650 m, are acces auto si parcare proprie. Cazarea se face in camere cu 2 si 3 paturi, capacitatea utilizata fiind de 60 de locuri. Camerele au televizor, baie proprie, dotata cu dus. Incalzirea si apa calda non – stop sunt asigurate prin intermediul sistemului propriu de incalzire central. Vila Parang are bucatarie proprie si restaurant, unde vor fi servite toate mesele pe parcursul taberei.Vila Parang ofera gratuit internet wireless.

Caminele Universitatii Petrosani. Camerele sunt spatioase si luminoase, mobilate modern, toate facilitatile fiind renovate in anul 2009. Cazarea se face in module cu cate 2 camere duble. Fiecare modul are in dotare un hol pe care se gasesc 2 chiuvete, 2 dusuri si 1 toaleta, iar camerele au intrare separata si sunt dotate cu pat, dulap, birou si jaluzele. Lenjeria de pat este inclusa, este schimbata si spalata saptamanal, iar cosurile de gunoi sunt golite in fiecare zi. Cladirile de cazare au conexiune wireless la internet. Intrarea in camin se face pe baza de legitimatie, caminul beneficiind de portar 24 de ore din 24. In plus, monitorii responsabili de cazare vor supraveghea elevii de pe fiecare palier, se vor asigura ca se respecta regulamentul de ordine interioara stabilit de organizatori si acceptat in prealabil de parinti si copii. Cele 3 mese pe zi vor fi luate la cantina universitatii.

 • Camera de camin Universitatea Petrosani

Date de participare pentru vara 2015:

21 – 27 iunie; 28 iunie – 4 iulie; 5 – 11 iulie; 12 – 18 iulie; 19 – 25 iulie; 26 iulie – 1 august; 2 – 8 august; 9 – 15 august; 16 – 22 august; 23 – 29 august

Durata unei serii este de 7 zile (6 nopti). Intrarea se face duminica, prima masa servita fiind cina, iar plecarea este sambata, micul dejun fiind servit la pensiune iar pranzul luat la pachet.

Grupa de varsta: 8 – 18 ani

Doar transportul catre si dinspre locatia taberei se va plati separat, de catre participant. Acesta poate fi organizat de catre noi, contra – cost, in functie de numarul de persoane.

Taberele Tolba cu educatie vin in intampinarea tuturor gusturilor copiilor si parintilor.

Ti se potriveste o tabara in care vrei doar sa te joci si astfel sa iti creezi noi prietenii si sa acumulezi noi cunostinte? Sau o tabara in care, prin joc, sa devii un mai bun cunoscator al limbii engleze? Poate o tabara in care vei imbina jocul cu aventura? Ce zici de o tabara prin care vei reusi sa te cunosti mai bine si sa devii mai liber, fara trac si interiorizare, prin testarea nivelului propriu de creativitate? Dar o tabara in care vei pasi prin istoria locurilor si a timpurilor?

Tolba cu educatie te cheama la distractie, intr-o vacanta plina cu surprize. Citeste si alege!

 • Tabara The English Playing Camp

  – o tabara cu limba engleza si activitati bazate pe jocuri distractiv – educative

Prin aceasta tabara dorim sa imbinam putina responsabilitate, adusa de orele de limba engleza ce vor fi sustinute de vorbitori nativi, cu magia copilariei, mereu prezenta printr-o multitudine de jocuri in echipa, legand prietenii trainice.

 • Tabara The English Playing & Hiking Camp

         – o tabara cu limba engleza, drumetii montane si activitati bazate pe jocuri distractiv – educative

Prin aceasta tabara dorim sa imbinam putina responsabilitate, adusa de drumetiile montane si noutatile din ecologie, cu orele de limba engleza ce vor fi sustinute de vorbitori nativi si cu magia copilariei, mereu prezenta printr-o multitudine de jocuri in echipa, legand prietenii trainice.

 • Tabara Hop on the Adventure Trail Camp

  – o tabara cu limba engleza si activitati de aventura in natura

Combinatia de succes a acestei tabere: ne relaxam si ne jucam constructiv la orele de limba engleza, pentru a ne pregati apoi de o dupa –amiaza plina de activitati antrenante, ce au loc in natura si care sunt menite sa ne dezvolte spiritul de echipa, coordonarea, concentrarea si dezvoltarea fizica armonioasa.

 • Tabara The Creation Kit Camp

  – o tabara de limba engleza si diverse activitati creative

O impletire a cursurilor de limba engleza, ce ne ofera sansa de a diminua timiditatea cand vine momentul sa ne exprimam gandurile si sa ne imbogatim vocabularul intr-o maniera distractiva si originala, cu sesiuni de creatie diferite in fiecare zi, pentru a scoate la lumina micul geniu creator, rezultat al aptitudinilor cu care am fost inzestrati, dar carora nu le-am dat prea multa atentie.

 • Tabara The Little Traveller Camp

  – o tabara cu limba engleza si excursii de poveste in fiecare zi

Tot o imbinare reusita a limbii engleze, ce ne ajuta sa comunicam oriunde vrem sa mergem, cu o suita de excursii  intr-o zona de o frumusete recunoscuta, menita sa completeze o fila din jurnalul propriu de calatorii prin locuri cu peisaje, istorie si vestigii demne de a fi vazute si povestite.

 • Tabara Aventurierul jucaus 

  – o tabara doar cu distractie, aventura si voiosie cat cuprinde

O tabara care este cum nu se poate mai potrivita pentru participantul activ, mereu in miscare, dornic de suspans, activitati surprinzatoare si voie buna. Vom imbina jocurile, drumetiile si activitatile de aventura, care ne vor  provoca sa ne  infrangem temerile si sa devenim cei mai darzi participanti.

De la tabere cu personalitate la tabere personalizate!

In cazul in care aveti alte idei de a combina activitatile pentru tabara perfecta, trebuie doar sa ne spuneti si vom reveni cu un nou format de tabara, asa cum v-ati dorit.

Illdy© Investin Edu 2019. All Rights Reserved.