Vei vedea fotografii, ce au surprins momente din aventura, calatorii, cursuri interactive, joaca constanta si peisaje montane. Asa vei sti cine suntem, vei vrea sa ne cunosti si sa fii unul dintre protagonisti.

Ce mai astepti cand entuziasmul te cuprinde? Hai sa te convingi!

Dorim sa iti impartasim din bogatiile acestei zone, sa ii cunosti cararile, sa iti transmitem valorile inestimabile ale camaraderiei, fara a uita ca noi suntem si niste entuziasti ai culturii, ai limbilor straine, de aceea portofoliul nostru este foarte variat: engleza, franceza, germana, spaniola, olandeza si japoneza, aceasta din urma crescand in popularitate in randul tinerilor prin anime-uri, manga, cultura pop, in general, si ca atare, in anul 2017 a avut loc primul modul de limba japoneza.

Te asteptam si in verile urmatoare, sa continui povestea Tolbei. Motivul va fi simplu: pofta de comunicare-nestingherita de un cadru formal si facilitata de profesori nativi cu care te vei simti mandru sa vorbesti-, jocurile si voia buna constituind antidotul perfect impotriva tracului, construind rezerve de limba straina si nu rezerve fata de aceasta.

Taberele sunt destinate copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani din orice parte a tarii. Ele vor avea loc atat la inaltime, in inima Muntilor Parang, cat si in Petrosani, in campusul universitar, oferindu-va astfel o varianta inedita de organizare a unei tabere in Romania. 

Iata la ce ne-am gandit :

  • Sa aprofundam limba engleza prin metode de invatare interactive, pline de haz, menite sa dezvolte vocabularul si abilitatile de comunicare, sustinute de profesori tineri din Marea Britanie, Canada, Australia sau SUA
  • Sa introducem in peisajul autohton si limba franceza, germana, spaniola, olandeza si japoneza, extinzand astfel sfera cunostintelor de limbi straine, pe principiul: o limba straina insotita de o alta limba straina e mai putin straina. Tabara cu alta limba straina va avea loc doar daca exista cel putin o grupa de minim 10 copii pentru una din aceste limbi. In caz contrar, vom imbogati cunostintele de limba engleza in functie de nivel si vom astepta alt prilej pentru a va face cunoscute si celelalte limbi straine
  • Sa calatorim pe meleaguri hunedorene si sa aflam istoria locurilor
  • Sa descoperim natura prin excursii montane
  • Sa devenim mai sociabili si mai activi prin lucrul in echipa alaturi de copii din toata tara, prin sporturi si jocuri in aer liber si nu numai
  • Sa gandim creativ cand scriem si cand citim, in cadrul unor cluburi de scriere si lectura creative ( creative writing & creative reading)
  • Sa ne imbogatim si mai mult latura artistica prin muzica folk
  • Sa ne mobilizam corpul si mintea prin aventura pe stanca, in pesteri si in parcuri special create
  • Sa devenim creatori web sub indrumarea unui specialist IT

tabara de vara

Illdy© Investin Edu 2020. All Rights Reserved.