Povestile anului 2022 incep aici, cu noi! Acceseza linkul corespunzator fiecarei povesti sau tabere si continua povestea, devino protagonist!

 HD Web Insights

„Intr-o lume in  care hartia si panza sunt inca locul de joaca al lui ‘X si 0’ si al cruciulitelor in X, o foaie digitala a prins viata intr-o lumina fluctuanta. Credem ca deja l-ati cunoscut pe Mr. Pixel, care dospit la maxim seamana cu patratele acelea de pe bluza traditionala romaneasca, binecunoscuta ie, pe care mi-ar placea sa i-o daruiesc mamei de ziua ei, anul acesta. Nu mai inainte, insa, de a rezolva o anumita ecuatie bizara, la care matematica si logica imi vor fi cu siguranta de folos, la capatul careia voi putea sa extrag fluturele acela digital din carcasa. Cand va incepe totul, Micul Print va spune, nu, nu e o oaie, e un nor! Deseneaza-mi un nor! Deseneaza-mi o oaie!  Ma voi muta pe planeta Web doar pentru a descoperi fluturele. Oare cum va fi maine? Important e sa nu uit de ie si sa i-o daruiesc mamei…”

 The Activity Gliders

„In fiecare dimineata ma trezesc pentru a ajunge la scoala, mereu aceeasi rutina, acelasi program. As vrea ceva diferit ‘for a change’, dar chiar si in vacanta presimt ca o sa ma satur de joaca, joaca si iarasi joaca, plus temele de vacanta. As vrea sa ma trezesc si in fiecare zi sa fac ceva nemaipomenit, nemaiintalnit, cel putin pentru o saptamana. Sunt sigura ca e posibil, mai ales ca vara e destul de lunga. Visez la o combinatie intre actiune si lenevire fructoasa, intre dinamic si creativ, intre explorare si aventura.  Mai aveti un loc si pentru mine?”

 Twin English

Te trezesti inserand unul sau mai multe cuvinte in limba engleza la care mama, tata sau fratele, respectiv sora se uita cu mirare? Le spui ca nu conteaza, dar stim ca iti pasa ca ei sa inteleaga, doar ai vrea sa faca parte din ‘gasca ta de acasa’, vorba unui cantec de pe la noi. Stim ca nu vrei sa recunosti, ca e mai bine sa nu stie ei tot, dar cum ar fi daca mama, tata sau cel mic/a ar vorbi, canta sau ingana cu tine cate o vorba, un cantec, un murmur de aprobare sau dezaprobare in engleza. Ar fi o oportunitate sa fiti partneri ai acestui dans lingvistic. Si ce daca tu pari cel mai experimentat dintre voi doi? Suntem siguri ca invatand impreuna o sa fie mult mai interesant! Hai sa afli cum e! See you there!

Illdy© Investin Edu 2020. All Rights Reserved.