Warning: Illegal string offset 'capabilities' in /home3/tolbachf/public_html/wp-includes/class-wp-roles.php on line 279

Warning: Illegal string offset 'name' in /home3/tolbachf/public_html/wp-includes/class-wp-roles.php on line 280

Warning: Illegal string offset 'capabilities' in /home3/tolbachf/public_html/wp-includes/class-wp-roles.php on line 279

Warning: Illegal string offset 'name' in /home3/tolbachf/public_html/wp-includes/class-wp-roles.php on line 280
ANUL 2018 | Tolba cu educatie

Povestile anului 2018 incep aici, cu noi! Acceseza linkul corespunzator fiecarei povesti sau tabere si continua povestea, devino protagonist!

 HD Web Insights

„Intr-o lume in  care hartia si panza sunt inca locul de joaca al lui ‘X si 0’ si al cruciulitelor in X, o foaie digitala a prins viata intr-o lumina fluctuanta. Credem ca deja l-ati cunoscut pe Mr. Pixel, care dospit la maxim seamana cu patratele acelea de pe bluza traditionala romaneasca, binecunoscuta ie, pe care mi-ar placea sa i-o daruiesc mamei de ziua ei, anul acesta. Nu mai inainte, insa, de a rezolva o anumita ecuatie bizara, la care matematica si logica imi vor fi cu siguranta de folos, la capatul careia voi putea sa extrag fluturele acela digital din carcasa. Cand va incepe totul, Micul Print va spune, nu, nu e o oaie, e un nor! Deseneaza-mi un nor! Deseneaza-mi o oaie!  Ma voi muta pe planeta Web doar pentru a descoperi fluturele. Oare cum va fi maine? Important e sa nu uit de ie si sa i-o daruiesc mamei…”

 The Activity Gliders

„In fiecare dimineata ma trezesc pentru a ajunge la scoala, mereu aceeasi rutina, acelasi program. As vrea ceva diferit ‘for a change’, dar chiar si in vacanta presimt ca o sa ma satur de joaca, joaca si iarasi joaca, plus temele de vacanta. As vrea sa ma trezesc si in fiecare zi sa fac ceva nemaipomenit, nemaiintalnit, cel putin pentru o saptamana. Sunt sigura ca e posibil, mai ales ca vara e destul de lunga. Visez la o combinatie intre actiune si lenevire fructoasa, intre dinamic si creativ, intre explorare si aventura.  Mai aveti un loc si pentru mine?”

 The Playful Trails

„Faceam inca un exercitiu de imaginatie si ma strecuram cu mintea printre nori, incercand sa modific cerul albastru conform hartii mele mentale. Norii se destramau in personaje fabuloase care populau spatii ireale, scene multiple inspirate de o fuziune pufoasa amestecata cu o lingura de realitate.
Nu reusesc sa va povestesc mai departe pentru ca Alex tocmai m-a intrerupt cu povestea despre cum a fost in tabara anul trecut, cum in sfarsit teama de limba engleza a disparut, cate jocuri i-au satisfacut dorinta de a fi mereu in competitie si cum drumetia cea mult asteptata nu i-a dezamagit asteptarile, invatand ca la urma urmei nu conteaza cine cucereste varful atata timp cat nu e singur cand o face. Abia asteapta sa vina vara aceasta din nou pentru a retrai clipele fericite si ca sa deschida Tolba pentru a primi altele.
Haideti sa-l cunoasteti pe Alex impreuna cu prietenii sai si sa continuati povestea impreuna!”

 The Camp in Motion

„The time traveller bus! Ce bine e la bordul autobuzului, ce peisaje fascinante, si iata chiar o cetate, un castel! Uite si casuta momarlaneasca aflata in capatul ulitei ce leaga un sat parelnic arhaic de Petrosani! Nu e o calatorie prin spatiu, ci prin istorie in timp real, populata de oameni veseli si obiceiuri interesante. Ce sala de bal mare si ce masa intinsa! Ma intreb cum ar fi daca am fi printi si printese pentru o zi? Sau poate ne-ar sta mai bine in itari si cu camese, imbracati fistichiu in costumele populare ale locului…”

 Twin English

Te trezesti inserand unul sau mai multe cuvinte in limba engleza la care mama, tata sau fratele, respectiv sora se uita cu mirare? Le spui ca nu conteaza, dar stim ca iti pasa ca ei sa inteleaga, doar ai vrea sa faca parte din ‘gasca ta de acasa’, vorba unui cantec de pe la noi. Stim ca nu vrei sa recunosti, ca e mai bine sa nu stie ei tot, dar cum ar fi daca mama, tata sau cel mic/a ar vorbi, canta sau ingana cu tine cate o vorba, un cantec, un murmur de aprobare sau dezaprobare in engleza. Ar fi o oportunitate sa fiti partneri ai acestui dans lingvistic. Si ce daca tu pari cel mai experimentat dintre voi doi? Suntem siguri ca invatand impreuna o sa fie mult mai interesant! Hai sa afli cum e! See you there!

Illdy© Investin Edu 2018. All Rights Reserved.