Nou la Tolba cu educatie !

Cursuri de limba engleza, sustinute atat de profesori nativi, cat si romani, incepand din luna noiembrie 2014! Inscrierile au luat startul!

Metoda folosita de noi, in functie de varsta participantului, va ajuta la sedimentarea cunostintelor dobandite pe parcursul cursului. Repetitia reprezinta cea mai importanta parte a procesului de invatare, pusa in contexte diferite, atat pentru diversitate, cat si pentru inlaturarea plictiselii.

Cum invatam cel mai simplu si placut? Conversand fara emotii, pe diverse teme, prin imagini colorate, imagini pe hartie sau proiectii video, prin jocuri, cantece, fise cu diferite exercitii de verificare, cu partenerii din echipa. Pofesorul are rolul de a fi atat de a fi cel mai bun prieten, cat si mentorul copiilor, pe toata durata cursului.

Pentru ca abordarea noastra, a Tolbei cu educatie, implica atat studiu, cat si recreere creativa, dorim sa va oferim, ca bonus, o mini-sesiune de 30 minute de ateliere distractiv – creative.

Perioada de desfasurare a cursurilor de limba engleza va fi din noiembrie 2014 pana in iunie 2015 in functie de numarul inscrierilor.

Cursurile de limba engleza sunt structurate in 2 sedinte pe saptamana, de cate 90 minute fiecare. Mini-sesiunea de ateliere dureaza 30 minute si va cuprinde activitati de artizanat, storytelling, desen, origami, etc. 

Cursurile de limba engleza sunt impartite atat pe grupa si subgrupa de varsta, de la 6 – 13 ani si de la 14 – 18 ani, precum si pe nivel de cunostinte (incepatori totali pana la avansati).

Tarif: 29 LEI/ sedinta

Inscrierile sunt deschise pe tot parcursul anului scolar, iar pentru inscriere, va rugam sa completati formularul de inscriere.

Copilul va sustine o testare scurta, cu profesorul, pentru a fi incadrat la grupa corespunzatoare.

Iata o scurta descriere a unuia dintre viitorii profesori, Adam Lawrence, absolvent in Stiintele educatiei, cu specializarea Invatamant Primar, posesor al unui certificat TESOL (Teachers of English to Speakers of Other Languages):

“- June – August 2014: Worked in an international summer school in Oxford, UK. I planned and ran activities and excursions and looked after the general welfare of the 15-17 year old students.

– October 2012 – September 2014: Worked over 100 days in approximately 50 different primary schools throughout London as a substitute teacher.

– June – September 2013 and June – July 2011: Worked in English-language summer camps in Austria and Italy for children aged 5-13.

– March – May 2013: Taught English at an international school’s holiday program for primary school students in Myanmar.

– January 2011 – October 2012: Worked numerous days in primary schools in Australia as a substitute teacher.

– September – December 2011: Volunteered as an English teacher at a primary school in the Republic of Georgia. “

Adam Lawrenc1 Adam Lawrenc2.jpg

Oferim reducere de 5 % pentru plata integral a cursului (pentru inscrierea la curs mai mult de 4 saptamani consecutive).

Oferim reducere de 10 % pentru frate/ sora.

Pentru orice detalii, intrebari sau sugestii, ne puteti scrie oricand, folosind formularul de contact, live chat-ul sau e-mailul.

Illdy© Investin Edu 2020. All Rights Reserved.