Taberele 2015!
TOTUL in tabara inclus si satisfactia unei vacante de neuitat, GARANTAT !
GRATUITATE pentru profesorul insotitor al unui grup de minim 10 PARTICIPANTI, plus multe surprize !Tabara Tolba cu educatie foto+excursii 2014-1

Prin aceasta tabara dorim sa imbinam putina responsabilitate, adusa de orele de limba engleza ce vor fi sustinute de vorbitori nativi, cu magia copilariei, mereu prezenta printr-o multitudine de jocuri in echipa, legand prietenii trainice.

Prin aceasta tabara dorim sa imbinam putina responsabilitate, adusa de drumetiile montane si noutatile din ecologie, cu orele de limba engleza ce vor fi sustinute de vorbitori nativi si cu magia copilariei, mereu prezenta printr-o multitudine de jocuri in echipa, legand prietenii trainice.

Combinatia de succes a acestei tabere: ne relaxam si ne jucam constructiv la orele de limba engleza, pentru a ne pregati apoi de o dupa – amiaza plina de activitati antrenante, ce au loc in natura si care sunt menite sa ne dezvolte spiritul de echipa, coordonarea, concentrarea si dezvoltarea fizica armonioasa.

O impletire a cursurilor de limba engleza, ce ne ofera sansa de a diminua timiditatea cand vine momentul sa ne exprimam gandurile si sa ne imbogatim vocabularul intr-o maniera distractiva si originala, cu sesiuni de creatie diferite in fiecare zi, pentru a scoate la lumina micul geniu creator, rezultat al aptitudinilor cu care am fost inzestrati, dar carora nu le-am dat prea multa atentie.

Tot o imbinare reusita a limbii engleze, ce ne ajuta sa comunicam oriunde vrem sa mergem, cu o suita de excursii  intr-o zona de o frumusete recunoscuta, menita sa completeze o fila din jurnalul propriu de calatorii prin locuri cu peisaje, istorie si vestigii demne de a fi vazute si povestite.

O tabara care este cum nu se poate mai potrivita pentru participantul activ, mereu in miscare, dornic de suspans, activitati surprinzatoare si voie buna. Vom imbina jocurile, drumetiile si activitatile de aventura, care ne vor  provoca sa ne  infrangem temerile si sa devenim cei mai darzi participanti.

Pentru detalii despre locatii si datele de participare consultati pagina Vara 2015!

Formularul de inscriere il gasiti la butonul de inscriere sau puteti sa il completati descarcandu-l direct de aici:

De la tabere cu personalitate la tabere personalizate!

In cazul in care aveti alte idei de a combina activitatile pentru tabara perfecta, trebuie doar sa ne spuneti si vom reveni cu un nou format de tabara, asa cum v-ati dorit.

Illdy© Investin Edu 2020. All Rights Reserved.